Venalis veilingen

Venalis veilingen bundelt een leeuwendeel van de marktcultuur met meer dan twintig jaar gedeelde beroepservaring. zo houden ze de vinger aan de pols van de hedendaagse complexe markt.

Bij hoogdringendheid, op vraag van de curator, notaris, advocaat, deurwaarder of particulier kunnen wij binnen de 48 uur :
een inventaris en schattingsverslag afleveren.
een op- afhaling van de goederen doen
een interventie doen tot plaatsen van software-slots en Pc- poorten teneinde de aanwezige technologie binnenkamers te houden
een verwijdering van bederfbare goederen
het leeghalen van koelkasten en of diepvriezers
het plaatsen van nieuwe sloten en beveiligen van het pand
het opnemen van tellers van nutsleidingen
het afhalen van rollend materiaal en bij ons gratis stockeren

en dit met de steun van onze 18 medewerkers die overal en altijd inzetbaar zijn. Samen met een doordachte en transparante organisatie vormen zij dé stekmakers van ons bedrijf. Voor ons een noodzakelijke garantie voor discrete afhandelingen en klantvriendelijkheid.

Bij openbare veiling maken wij de loten kleiner waarbij vervolgens meer bieders kunnen meedingen en op die manier de prijs mee omhoog stuwen.

Bij het afhalen van de items na veiling worden alle goederen door ons aan de poort afgeleverd waarbij er géén goederen ontvreemd worden wat ergernis brengt bij de kopers.

Bij overnames zoeken wij tussen onze klanten, referenties en relaties onmiddellijk mee met de opdrachtgever. Op die manier brengen wij mogelijke kandidaten mee binnen waarbij de overnameprijs naar omhoog wordt gestuwd.

Ons kantoor is gevestigd op de industrieterreinen van de haven Roeselare en analoog met onze doelstellingen beschikken wij over degelijke en beveiligde opslag- en bewaarruimtes. Wij bouwen voor meer droge en verwarmbare opslag nog een loods bij in februari 2010. Uiteraard kunt u die als opdrachtgever steeds komen bekijken.