Jorisco veilingen

Jorisco Veilingen werd in korte tijd een succesvol online veilingen bedrijf. De heer Joris Heyman, eigenaar van Jorisco veilingen, komt uit een geslacht van succesvolle Belgische veilingmeesters.

Jorisco veilingen specialiseert zich in online veilingen. Hoewel het bespelen van een veilingzaal een kunst is die hij uitstekend beheerst laat Joris Heyman het veilen graag over aan snelle servers en betrouwbare software. Met een klein team kunnen in korte tijd veel verschillende veilingen verwerkt worden.


 
Opdrachtgevers zijn enthousiast over de snelle doorloop tijd en de hoge opbrengsten.

Op deze site heb je de mogelijkheid om rustig rond te kijken of om te bieden op allerlei verschillende dingen. Op de website kun je talloze verschillende veilingen bekijken, inclusief alle gegevens en specificaties van alle producten. Maar als je wilt gaan bieden op iets bepaalds, dan is het wel noodzakelijk dat je je op de website registreert. Dit kun je erg gemakkelijk en snel doen door het registratiegedeelte. Je naam en adres moeten worden ingevuld, en je kiest een uniek wachtwoord waardoor alleen jij op de site kunt inloggen onder je naam.

Vervolgens kun je op alle veilingen en kavels bieden als je dat wenst. Via de website van Jorisco veilingen kun je naar bepaalde producten zoeken, of je kunt gewoon door alle bestaande dingen scrollen. Als je op een lot klikt, dan zul je alle informatie te zien krijgen die erbij hoort. Dit is natuurlijk het huidige bod, maar ook specificaties van de producten of bijvoorbeeld de einddatum van de veiling, dus tot wanneer er geboden kan worden. Via email kun je op de hoogte gehouden worden over je biedingen of over nieuwe veilingen. Zo blijf je altijd actueel en hoef je niets te missen.

Als je bijvoorbeeld op 4 verschillende zaken hebt geboden dan kun je dat onder het kopje mijn account op de website zien, als je ingelogd bent. De veilingen lopen uiteen van auto’s tot bijvoorbeeld schoenen. Het ligt er maar net aan waar je naar op zoek bent en wat er beschikbaar is. Je betaalt sowieso het bedrag dat je bied voor de veiling, maar per veiling betaal je ook nog een bepaald percentage veilingkosten en de BTW. De BTW is uiteraard een vast bedrag, maar het percentage veilingkosten kan per veiling verschillen. Dit hangt ook af van het product dat door jou gekocht is.

Op Jorisco kun je allerlei zaken tegenkomen, van schip tot auto en van kleding tot huishoudartikelen. Het kan ook zijn dat een bedrijf failliet is gegaan en dat de producten of de inboedel van dat bedrijf geveild worden, onder de eigenlijke waarde. Je kunt dus aardig wat voordeel halen uit zulke veilingen, als je een beetje actief blijft en je probeert om alles bij te houden.

Behalve veilingen kopen kun je er ook voor kiezen om via Jorisco zaken te verkopen. Je kunt gemakkelijk contact opnemen met Jorisco, om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt vervolgens de stappen nemen die nodig zijn om iets te verkopen via de veilingen van Jorisco. Dit is erg makkelijk en je kunt bijhouden wat de stand van de veiling is. Genoeg mogelijkheden dus, en het is handig om de website bij je favorieten te zetten, zodat je niets meer mist en regelmatig op de hoogte blijft.