BVA veilingen

BVA Auctions is door haar expertise, effectiviteit, transparantie, klantgerichtheid en innovatie, hét online veilinghuis van Nederland sinds 2003. Wellicht kunnen wij ook uw aanbod succesvol veilen!

BVA Auctions heeft zich sinds 2003 ontwikkeld tot hét online veilinghuis, dat gespecialiseerd is in het efficiënt online verkopen van een grote diversiteit aan goederen. Door de inzet van professionele marketing op verschillende platforms (van facebook tot krant, van banner tot flyer), weten wij voor uw producten de juiste kopers te vinden.
Uw aanbod wordt door middel van teksten, foto’s en eventueel video op een duidelijke manier getoond. Geïnteresseerden vanuit de gehele wereld kunnen na registratie op uw producten bieden. Met enkele honderdduizenden geregistreerde gebruikers en meer dan 2 miljoen bezoekers per maand, is de kans op een goed resultaat maximaal. Na het bieden verzorgen wij voor u de facturatie aan zowel binnenlandse als buitenlandse kopers. Binnen enkele weken heeft u op een efficiënte manier uw goederen verkocht en staat het geld op uw rekening.
Het verkoopteam van BVA-Auctions adviseert u graag over de wijze waarop voor u een online veiling kan worden georganiseerd.

Hier vind u meer cijfers over BVA-Auctions.
Waarom bij BVA veilen?
Zoekt u ook nieuwe kanalen om uw voorraden te verkopen?
Hebt u nieuwe machines aangeschaft, en zoekt u een verkoopmethode voor uw overtollige machines?
Wilt u een alternatief verkoopkanaal voor uw producten?
Zoekt u een partij die uw product bij een groot publiek onder de aandacht kan brengen? Of juist bij een heel specifiek publiek?
Zoekt u een partij die efficiënt grote verkoopvolumes voor u kan verwerken, inclusief de financiële afwikkeling?
Zoekt u een partij die op professionele wijze de marketing en verkoop van uw kapitaalgoed kan verzorgen?
Of zoekt u als curator of belastingdeurwaarder een partij die u kan assisteren en adviseren bij de verkoop van zaken die u uit hoofde van uw functie onder u heeft?