Beusekom veilingen

Wanneer Van Beusekom veilingen?

Uw bedrijf investeert in nieuwe bedrijfsmiddelen en u wilt de oude machines verkopen. U hebt teveel voorraden en kunt het geld dat daarin zit opgesloten goed gebruiken. De onderneming waarin u een belang hebt zit in zwaar weer of u als investeerder/financier maakt zich zorgen. Ineens komen tal van vragen op: waar moet je op letten, wat heeft prioriteit, met welke aanpak heb je het grootste succes?


Resultaat

In deze en vergelijkbare situaties kiest u voor zekerheid. Dus kiest u voor Van Beusekom.
Van Beusekom heeft de antwoorden. En handelt ernaar. Dat betekent 100 procent aandacht voor een maximaal resultaat.

Specialist in veilingen

Een online veiling is één van onze bewezen methodes om dat resultaat te behalen. En niet alleen bij een situatie waar sprake is van een faillissementsveiling maar ook wanneer een vrijwillige verkoping aan de orde is. Van Beusekom mag zich specialist noemen in openbare veilingen, in zowel de internetveiling als de vertrouwde locatieveiling.

Meer mogelijkheden

Maar er zijn meer mogelijkheden om activa te gelde te maken, denk maar aan inschrijvingen en onderhandse verkopingen. Onze debiteurenanalyse geeft vaak precies die frisse kijk die u in no-time helpt aan een meer aanvaardbare cashflow en onze voorraadanalyse geeft u inzicht in de waarde van de voorraden maar ook of die voorraden er werkelijk liggen. En er is meer. Van Beusekom is ook specialist in het uitvoeren van taxaties en insolventiebegeleiding. Die kennis en kunde geven ons (en u) een voorsprong.

Opdrachtgevers

Tot onze opdrachtgevers behoren alle grote banken, insolventiebemiddelaars, makelaars in assurantiën, curatoren, advocaten, beleggers en directies van ondernemingen. Kortom: kiest u voor Van Beusekom, dan kiest u voor zekerheid.